Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Bunun karınin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan strüktürlar midein yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi hesabına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların asıl duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının patetik bir biçimde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı strüktürlarda çıkma veya pencerelerden halas olmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme ehil olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kesif bir incelemeye yayımcı tutulur. Yapıların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, binaların haricinde mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî şiddetli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen çizgi etken bapnın hırse peklik seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul testler sonucunda belirlenmektedir.

Mimariların bir parçkakımı şeklinde evetğundan hak şekilde monte edilmeli ve pimpirik şekillerde olmamalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları fevkda nüshalan bütün değmaslahatkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan yamanın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet fiillemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page